top of page

OM OSS

Norske Kaninprodukter holder til på Heimdal gård i Holmestrand kommune helt nord i Vestfold og Telemark. Vi er selv produsenter av slaktedyr. Vi vet derfor at dyrene får korrekt fôr og stell. Dette gir oss god kontroll og sporbarhet, og vet at dyra har vært gjenstand for god og riktig behandling i alle ledd.

 

Vi produserer så og si alt fôret selv, og dette er ikke sprøytet. Det eneste vi kjøper er pellets, og det får vi levert fra Vestfold Mølle. I tillegg til høy og pellets får kaninene litt "snacks" som kvist, gress, geiterams og lignende. De har fri tilgang på vann og høy hele tiden.

 

Kaninene er mellom 16 til 20 uker ved slakting. Vi har godkjent slakteri for kanin her på gården. Det ene av to godkjente i Norge. Det er derfor ingen frakt å snakke om. Slaktingen foregår ved bruk av boltepistol og avblødning, og skjer avskjermet fra levende dyr.

 

Norske Kaninprodukter har et godt samarbeid med Mattilsynet. De kommer til oss og sjekker dyra både før og etter slakting. Slakteri og produksjonskjøkken er EFTA-godkjent.

bottom of page